За нас

Мебелни салони МЕДИТЕРАНЕО не са просто магазини за мебели. Многообразие от интериорни решения, създаващи красота и уют, вдъхновяваща комбинация от дизайн, цветове и материали, съчетани с перфектна изработка и конкурентни цени, хармония от красота, изющество и функционалност – това са мебелите на МЕДИТЕРАНЕО.

 

Класически и съвременни образци на мека и корпусна мебел. Уютни, удобни, предразполагащи към пълноценен отдих спални.

Съвременни, безопасни и изработени от екологичночисти материали, холови гарнитури, способни да задоволят и най-изискания вкус. Осветителни тела и най-различни аксесоари към обзавеждането….

 

Опитните ни консултанти са винаги на разположение с изчерпателна информация, полезни съвети и интериорни решения, за да изберете най-подходящите цвят, стил и материя, съчетаващи функционалност и естетикан.

А удобното работно време дава възможност на всеки клиент да разгледа, избере и закупи необходимото обзавеждане в най-удобното за него време.

Това далеч не е пълният списък на всичко, което ще намерите в шоурумовете МЕДИТЕРАНЕО. При нас може да видите най-изящните образци на водещи производители от Англия, САЩ, Китай, Италия, Испания, които са направени по подобие на маркови мебели и аксесоари и които отстъпват от оригиналите единствено и само по цена. В нашите мебелни салони, ние ще ви изненадаме не само с конкурентни цени, но и с гъвкавата система на допълнителни отстъпки и промоции.